Elephants World
Olifanten die schilderen of dansen of met een paar honderd kilo toerist op hun rug door de jungle heen sjokken gaat je hier niet zien maar wat je wel gaat meemaken is een dag om nooit te vergeten waarbij je voedsel voor de olifanten klaarmaakt, met hun gaat baden in de rivier en echt kennis maakt met deze goedmoedige kolossen  die hier hun verdiende rust hebben gevonden. 

TOURS

Oost, West, Noord Best

Olifanten Werk. Nieuwe tour!

Bizarre tour

Petchaburi tour - Geneugten van ONGEZIEN Thailand
Deze ontdekkingsreis door de provincie Petchaburi ten zuiden van Bangkok voert je langs koninklijke paleizen, oude tempels, en indrukwekkende grotten maar ook door prachtige natuurgebieden zoals de mangrovebossen, nationale parken, authentieke vissersdorpjes en zelfs een open gevangenis. Je krijgt in korte tijd een goed beeld van het lokale Thaise leven in dit gedeelte van Thailand.

Geneugten van ONGEZIEN Thailand

Sukhothai fietstour

Olifanten Werk. Nieuwe tour!

Oost, West, Noord Best

Tattoo Sak Yant tour
Een tatoeage laten zetten is tegenwoordig "trendy" maar vindt zijn oorsprong eeuwen geleden in allerlei verschillende culturen overal ter wereld. Soms was het een teken van rang en macht, soms werd er een heilende werking verondersteld of een beschermende, zoals bij strijders.

Bizarre tour

Geneugten van ONGEZIEN Thailand

Sukhothai zonsondergang fietstour
De omgeving van Sukhothai is beslist de moeite waard om te verkennen en dat kan uitstekend per fiets tijdens deze ongeveer 2,5 uur durende tocht van 25 kilometer over rustige landweggetjes. Hier kunt je relaxed om je heenkijken en een briesje zorgt voor wat verkoeling. 
Mae Hong Son tour- Chiang Rai Deluxe

 

Avontuur, natuur en cultuur. Ontdek de geheimen van het  land  waar de ochtendnevel langzaam optrekt en  panoramische vergezichten over groene valleien en beboste bergen zich openbaren. Maak kennis met de bewoners van bergstammen die nog leven volgens eeuwenoude tradities. Bezoek visgrotten, watervallen in Birmese stijl gebouwde tempels. De charme en serene kalmte van Mae Hong Son scheppen een perfecte atmosfeer van rust. Een vakantie in het paradijs!  Een betoverende afwisselende tour die op een ontspannen manier een indruk geeft van het pittoreske noord Thaise leven en landschap. 

Sukhothai fietstour