Activiteiten op Koh Talu inclusief heerlijk Thais eten!

 

Op dit kleine bounty eiland Koh Talu is er voor iedereen veel te beleven. Relax op het strand met cocktail of een ijskoud Singha biertje of bewonder de kleurrijke onderwaterwereld rondom het eiland. Ga kajakken of ga met je nieuwe vrienden zeilen met de Hobi Cat catamaran. Go go go - maak een lichte jungletrek door het tropische woud en ervaar een uniek panorama en 'andere' eilandbewoners. Nog nooit op inktvissen gevist? Ga mee met onze boot. Vang je eigen inktvis, wij steken de barbeque vast aan en verser dan nu heb je nooit inktvis gegeten.

Zeeschildpadden opvangcentrum

 

Een bezoek aan de 'Sea Turtle Nursery' mag zeker niet ontbreken. Hier worden schildpadden verzorgd vanaf de geboorte tot aan het eerste levensjaar. Zodra ze één jaar zijn worden ze in zee vrijgelaten. Alle schildpadden worden gechipt, gewogen en opgemeten zodat de verzorgers ze kunnen volgen. Na een aantal jaar komen de vrouwtjes schildpadden naar hun geboortegrond terug om eieren te leggen op het strand.

Het koraal project
 
De eigenaar van Koh Talu Resort was vroeger werkzaam in de visserij. In die tijd werden nog explosieven gebruikt om vis te vangen. Dit bracht enorme schade toe aan de koraalriffen. De eigenaar wilde de schade aan het milieu herstellen. Samen met zijn zoon is hij gaan onderzoeken hoe dit gedaan kon worden. Het resultaat hiervan is het Koraal Project. Ook jij kan hier deel aan nemen. 

 Lees verder op greenwoodtravel.nl 
Ben je op zoek naar een BOUNTY EILAND in de buurt van Hua Hin en Cha Am? Dan heeft Green Wood Travel de perfecte keuze voor je, KOH TALU.

Beleef de parelwitte zandstranden, kleurrijke koralen en de vrolijke tropische vissen in een helderblauwe zee. In het Zeeschilpadden opvangcentrum zie je hoe de schildpadden worden verzorgd en weer vrijgelaten. Plant met het Koraal Project je eigen koraaltuin op de zeebodem en breng een bezoek aan Chong Talu, een groot gat in een rots waaraan het eiland haar naam te danken heeft.

Geen massatoerisme, maar een echte Green Wood Travel belevingsreis op een van het mooiste maar minst bezochte eiland van Thailand.

 

 Lees verder op greenwoodtravel.nl 

Interesse naar warmte en zon? 

Green Wood Travel biedt verschillende opties aan:

 

BOEK EN BEZOEK: Koh Talu het Groene eiland (2 dagen / 1 nacht)

BOEK EN BEZOEK: Koh Talu het Groene eiland (3 dagen / 2 nachten)

BOEK EN BEZOEK: Koh Talu het Groene eiland (4 dagen / 3 nachten)

 

Boek vóór 30 november 2014 met de promotiecode "FlipFlop" en ontvang een paar

koele strandslippers GRATIS!  Meer heb je op Koh Talu bijna niet nodig toch?