CITY & BEACH: Bangkok - Hua Hin (15 daagse reis)

 

Geniet van een paar dagen Bangkok, waar u op eigen gelegenheid de stad kan verkennen. Bangkok is weliswaar een chaos met zoveel miljoen inwoners en de verkeersdrukte, maar het heeft ook zijn charmes, die u allemaal kan ontdekken.

 

Daarna reist u door naar de Thaise rivièra met het uitgestrekte strand van Hua Hin. Overdag genieten van zon, zee en strand en s' avonds is er de gezellige avondmarkt, leuke winkeltjes en vele restaurantjes waar u heerlijk kunt eten.

Genoeg te doen maar de sfeer is gemoedelijk en niet luidruchtig. De oudste badplaats van Thailand is gelegen aan de westkant van de Golf van Thailand. Ook de koning heeft er zijn zomerverblijf waardoor de rust en "koninklijke allure" gewaarborgd blijven.

Genoeg te ontdekken dus!

TOURS

CITY & BEACH: Bangkok - Koh Samui (15 daagse reis)

 

Wat een verkeer! De hoogste moderne wolkenkrabbers gaan samen met eeuwenoude straatjes vol oosterse geuren en schitterende tempels. Bangkok is een stad die nooit slaapt. Green Wood Travel helpt u om een keuze te maken uit de vele boeiende excursies die u hier kunt ondernemen.

 

Daarna door naar schitterende koraalwitte stranden, die het met wuivende kokospalm bomen bedekte eiland Koh Samui omringen. Het eiland Koh Samui bezit alle ingrediënten voor een geslaagde ongedwongen tropische strandvakantie. Verscholen baaien met spectaculaire rotsformaties, prachtige boeddhistische tempels met mediterende monniken en de heldere watervallen maken Koh Samui tot een idyllische bestemming.

 

Er is veel op dit exotische eiland te zien: Chaweng en Lamai Beach zijn de meest bekende stranden. Chaweng Beach biedt, behalve een zeven kilometer lang parelwit strand, ook veel winkeltjes en restaurants en een gezellig uitgaansleven. Voor de echte rustzoekers zijn er nog talloze verlaten stranden en u kunt ook leuke uitstapjes maken naar de omringende eilandjes, waar het perfect snorkelen is.

CITY & BEACH: Bangkok - Hua Hin - Chumphon (16 daagse reis)


In de 'Stad der Engelen', zoals de Thai hun hoofdstad noemen, hoeft niemand zich te vervelen, daar zorgt Green Wood Travel wel voor. U verblijft een paar dagen in Bangkok, om bij te komen van de jetlag, en ook om Bangkok te verkennen natuurlijk!

 

Daarna door naar Hua Hin, waar u kunt genieten van de fraaie natuurparken die Hua Hin's omgeving bepalen en er zijn enkele bijzondere bergtempels en paleizen te bezoeken. Geniet volop van de lokale sfeer. U kunt fietsen huren voor leuke tochtjes in de omgeving.

 

In Chumphon, gaat u naar de prachtige stranden van het nog onontdekte plaatsje Baan Krud, halvewege Bangkok en Phuket, beter bekand als de toeganspoort tot Zuid-Thailand en als 'Land van de Twee Zeeën'. De provincie heeft een afwisselende natuur met vele Nationale Parken waar vooral grotten en watervallen een attractie vormen. Zwaluwen bevolken de verschillende onbewoonde eilanden voor de kust. Deze eilanden worden afgeschermd voor bezoekers daar deze zwaluwnesten verzawmeld worden voor de kostbare Chinese specialiteit: 'bird nest soup'.

 

 

CITY & BEACH: Bangkok - Krabi (16 daagse reis)

 

Uw reis begint in de zinderende metropool Bangkok. Hier blijft u een paar dagen en kan u even wennen aan de chaos.

Na Bangkok door naar Krabi - een idyllische plek in Zuid-Thailand. Krabi is een provincie in het zuiden van Thailand, aan de Andaman Zee, ten oosten van Phuket. De talrijke indrukwekkende rotsformaties domineren het landschap in Krabi.

In het binnenland vindt u ongerepte regenwouden, weelderige mangrovebossen en rubberplantages. De kustlijn aan de Andaman Zee kenmerkt zich door de typische, loodrecht uit land of zee oprijzende (begroeide) kalkstenen rotsformaties met talrijke verborgen (water)grotten en lagunes.De lange, fraaie zandstranden, vaak gelegen aan baaien maken Krabi een idyllische plek in Zuid-Thailand.

 

Ao Nang is een strand in de buurt van Krabi. Voor de kust liggen een aantal eilandjes waar u goed kunt snorkelen. Deze eilanden kunt u eenvoudig en voordelig met een gecharterde boot bereiken. Het is ook mogelijk langstaartboten te huren die u naar nabijgelegen stranden brengen, zoals Railay Beach of Pranang Beach.

 

 

 

CITY & BEACH: Bangkok - Jomtien (15 daagse reis)

 

De westers aandoende wereldstad Bangkok zal haar culturele geheimen niet direct prijsgeven, maar u kunt een hoop ontdekken door de stad te verkennen.

 

Daarna door naar Jomtien, een badplaats met een uitgestrekt strand vlakbij het bruisende Pattaya.

Jomtien is een kustplaats aan de Golf Van Thailand, In Jomtien komen zowel de liefhebbers van rust als diegenen die van het uitgaansleven en entertainment houden ruimschoots aan hun trekken. Jomtien ligt ten zuiden van Pattaya en is vooral bekend door het lange strand, dat langer is dan dat van Pattaya. Het is er rustiger dan in Pattaya zelf, maar het nachtleven ontwikkelt zich ook hier langzaam maar zeker.

 

CITY & BEACH: OP MAAT GEMAAKTE VAKANTIE VOOR U!

 

 

Heeft u nog geen idee wat u wilt doen met uw zomervakantie?

Wat dacht u van een lekkere strandvakantie in Thailand? Is dat mogelijk? Jazeker!

 

Green Wood Travel biedt sinds kort VIJF nieuwe tours aan in de categorie CITY & BEACH.

Uw reis begint in Bangkok, waar u een paar dagen in de stad verblijft. Daarna gaat u door naar het strand van uw keus, waarbij u kunt kiezen uit Hua Hin, Hua Hin & Chumphon, Jomtien, Krabi, en Koh Samui. Uw verblijf zit bij de tour inbegrepen, u hoeft daar geen zorgen over te maken. Wilt u niet elke dag op het strand liggen?

Dan zijn er veel tours bij ons te boeken! U kunt uw City & Beach tour combineren met veel leuke dag tours van Green Wood Travel. Kunt u geen keuze maken? Geen nood, onze medewerkers van Green Wood Travel helpt u graag uw ideale strandvakantie samen te stellen.

 

 

Als u met 2 of meer personen boekt, ontvangt u van Green Wood Travel een GRATIS diner voor alle boekers in de BAIYOKE SUITE !

Voor meer informatie over deze schitterende aanbieding klik HIER

Wat moet je doen?

Stuur jouw mooiste, leukste of grappigste fotomoment op van je reis in Zuidoost-Azië!

Alle foto's van jouw belevenismomenten zijn welkom, maar hoe unieker hoe beter, want wat moeten wij met honderden foto's van dezelfde tempel of dezelfde lokale markt? Daar hebben wij genoeg van. Wij willen een echte unieke 'kodakmoment'.

Zie hierboven een paar voorbeelden van actiefoto's.

 

 

Wat kun je winnen?

Wij geven aan 3 winnaars met de meeste Likes en shares elk honderd euro korting op één internationale vliegticket!

Wanneer je een reis boekt bij ons, kun je de korting gebruiken voor jouw vliegticket.

Of je nu alleen vliegt, of met z'n vieren... Jouw korting is altijd geldig! En tot wanneer?

Tot jij die korting gebruikt! Dat kan zijn, over een jaar, of over 5 jaar, misschien wel over een maand? Aan jou de keus!

Ken je iemand die op vakantie gaat naar Zuidoost-Azië? Dan kan je je korting ook overdragen aan die persoon.

 

 

Wanneer is de deadline?
31 MAART 2014.
Wij kiezen 10 foto's uit. Die foto's komen op Facebook te staan, en dan is het tijd voor de mensen om te stemmen!

Je hebt een week de tijd om te stemmen. Staat jouw foto in de top 10?

Promoot je foto door al je vrienden en familie uit te nodigen om JOUW foto te Liken en te delen!
Hoe meer Likes hoe beter voor jou!

 

 

Voorwaarden:

- De foto's moeten genomen zijn op een van de Green Wood Travel bestemmingen.

- Green Wood Travel heeft het recht alle ingezonden foto's voor promotionele doeleinden te gebruiken.

- Met het inzenden van je foto, ga je akkoord dat jouw foto gepubliceerd mag worden.

- Maximaal 3 foto per persoon.

- Minimaal 1MB, maximaal 5MB. Het liefst JPG format.

- De foto's mogen digitaal bewerkt zijn.

- Je kan maar 1 keer winnen. Ook al hebben al jouw foto's de meeste stemmen, wij verloten de prijs onder 3 verschillende winnaars.

 

 

Stuur je foto op naar gwtcontest@gmail.com met jouw naam en waar de foto is gemaakt. Een verhaaltje erbij is altijd leuk!

 

 

 

WORD NU LID VAN ONZE FACEBOOK EN BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE LAATSTE NIEUWS EN PROMOTIES