Zuid Thailand Safari (17 daagse rondreis)

 

Zuid-Thailand is niet alleen geschikt als strandbestemming, maar ook als een uitgangspunt voor een gevarieerde vakantie.
Vanaf Bangkok reist u naar Kanchaburi en van daaruit naar de Erawan watervallen. Met de slaaptrein gaat u verder naar het zuiden. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld een unieke safari door het maagdelijk regenwoud van Khao Sok National Park, het verkennen van lagunes in de baai van Phang Nga of eenvoudig luieren op eindeloze, parelwitte zandstranden van een 'bounty-eiland': deze individuele tropische rondreis heeft het allemaal voor u.

TOURS

Siam Belevenis (17 daagse rondreis)

 

Bent u vaker in 'de Stad der Engelen' geweest, dan weer u dat deze stad veel te bieden heeft.

Er is wel altijd een reden om in Bangkok te blijven hangen. Maar om Siam helemaal te beleven, gaan we door naar de tropische jungle in het Wieng Kosai National Park en ontdekken wij ook het traditionele Thailand in het dorpje Punjen. Verder reizen we per train naar Chiang Mai en verkennen de stad per fiets. Als afsluiting vliegen we naar het tropische strand aan de Golf van Thailand.

Avonturen Tour (17 daagse rondreis)


Voor natuur- en cultuur liefhebbers die ook van wat avontuur houden, hebben wij nu deze prachtige tour.

Onder leiding van een lokale Engelssprekende gids kan u het avontuurlijke Thailand ontdekken. Van Bangkok naar de beroemde River Kwai en door naar Chiang Mai voor een jungletocht. Dit is het pure, echte Thailand. Een redelijke conditie is vereist, en houd er rekening mee met 'primitieve' overnachtingen bij de bergstammen.

 

Tropisch Eilanden Avontuur (17 daagse rondreis)

 

Uw reis begint in de zinderende metropool Bangkok. Na Bangkok gaan we de tropische jungle in het Khao Sok Nationaal Park beleven en reizen verder met de boot naar de tropische eilanden Koh Samui en Koh Tao. Na al dat eilandhoppen keren we terug naar het vasteland van Chumphon, dat bekend staat als het schoonste land van de Twee Zeeën.

Terug naar Bangkok per comfortabele slaaptrein en dan zit uw reis er weer op!

 

 

 

Super Tour (17 daagse rondreis)

 

 In deze Super Tour reist u per minibus met airconditioning. De mooiste plekjes zijn vaak aan het oog onttrokken door verkeerschaos, moderne gebouwen en de vele mensen. Maar niemand hoeft zich te vervelen. Van Bangkok uit gaan wij naar de River Kwai en brengen we een bezoek aan Chiang Mai met de befaamde 'Night Bazaar', waar fantastisch handwerk tegen kleine prijsjes wordt aangeboden. Vanuit Chiang Mai gaan wij door naar Bang Saen waar u lekker kan bijkomen op het strand.
 

INDIVIDUEEL RONDREIZEN IN THAILAND

 

 

Het kan erg lastig zijn om iedereen tevreden te stellen. Misschien wilt uw vrouw graag een strandvakantie, en uw zoon heeft liever iets avontuurlijks. En uzelf houdt heel erg van culturele tripjes. Geen zorgen, Green Wood Travel heeft aan alles en iedereen gedacht.

Wat dacht u van een rondreis in Thailand? Vanaf Nederland/Belgie/Duitsland tot in Bangkok en weer terug, wij plannen uw trip helemaal uit. Maar wij geven u ook genoeg vrijheid om te genieten van uw vakantie en zelf uw dagen in te plannen zoals u dat graag wilt.

 

Zit er niks tussen wat u aanspreekt?

Stuur een email naar een van onze medewerkers van Green Wood Travel en samen kunnen wij uw droomreis samenstellen.