Thailand is een groot en divers land dat voor veel toeristen aantrekkelijk is. Of je nu van relaxen en ontspanning houdt of van avontuur, actie en inspanning, Thailand biedt het allemaal. In het zuiden bevinden zich een aantal van de mooiste eilanden van Azië. Het noorden daarentegen is uitermate geschikt voor avontuurlijke cultuur reizigers die de bergen en de weidse jungle willen verkennen. In de jungles wonen nog veel verschillende inheemse bevolkingen, met een totaal eigen cultuur. Green Wood Travel biedt verschillende tochten en trekkingen aan in het noorden van Thailand en heeft zich over de jaren heen gespecialiseerd in kleine groepen met alternatieve routes en deskundige gidsen zodat er voor ieder wel iets passendst bij zit. 

Avontuurlijk Noord-Thailand

Tijdens deze tweedaagse tour krijg je in een korte tijd een goede indruk van de Thaise jungle en de bevolking die hier al jaren leeft. Vanuit Chiang Mai vertrekken we met de pick-up truck noordwaarts naar het nationale park Chiangdao. Hier bezoek je marktjes en watervallen voordat de tocht naar het dorp van de Karen begint waar je bij de lokale bevolking de nacht zal doorbrengen. Op dag twee ga je op een vlot de rivier af en weer terug naar de bewoonde wereld.

 

Klik hier voor meer informatie.

 

Voettocht door de Jungle 

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom

Avontuur Puur Natuur

Zoals de naam al doet vermoeden is deze trekking een avontuur in de natuur van Mae Hong Son.

Beginnend met een avontuurlijke vlucht van Chiang Mai, laag over de jungle, naar Mae Hong Son, de meest noordwestelijke provincie van Thailand.

Tijdens de tour bezoek je onder andere de Tam Lod grotten met een kajak en breng je een bezoek aan een Palong dorp oftewel de zogeheten lang nekken. Tijdens deze vier daagse avontuur overnacht je in basic maar schone accommodaties.

 

Klik hier voor meer informatie.

Trekking te Voet, Vlot & Olifant

Tijdens deze gevarieerde trekking bezoek je een olifantenkamp, drijf je de rivier af op een vlot en wordt er natuurlijk gelopen. De overnachtingen vinden plaats in de dorpen van de lokale bevolking.

De stammen van de Karen en de Lahu zulen je vriendelijk ontvangen en de dagelijkse bezigheden met je delen.

 

Klik hier voor meer informatie.

De Umphang jungletrekking is een echte back to basic trekking.

Tijdens de Umphang jungletrekking bezoek je primitieve bergstammen die een teruggetrokken leven leiden in de ongerepte jungle. De jungle en omgeving van Umphang wordt nog nauwelijks bezocht door toeristen.

De overnachtingen vinden plaats in een tent, ten midden van de jungle. De trekking wordt afgesloten met een natuurlijke hoogtepunt; de Tee-Lo su waterval.

 

Klik hier voor meer informatie.

Umphang 

2 dagen / 1 nacht

4 dagen / 3 nachten

4 dagen / 3 nachten

5 dagen / 4 nachten